Kasımın ortalarına girdiğimiz bu günlerde artık yaz sezonu tamamıyla kapandı ve Sonbahar, kış sezonu sahneye giriş yapmış bulunmakta. Bilindiği üzere 2020 ilkbahar, yaz sezonunun rengi mavi olarak belirlenmişti. Fakat 2020- 2021 kış sezonunun rengi mavinin soğuk, narin rengine zıt bir renk olan ve ateşi temsil eden kırmızı rengi seçildi. Sonbahar- kış aylarında; balon kollar, gösterişli yakalar, kemerli ceketler ve rengârenk ekoseleri ön plana çıkartan bir sezon geçireceğiz.

 

Takım Elbise

Maskülen görünümün ve şıklığın başrol oyuncusu olan takım elbiseler bu sezonda çok moda. Fakat bu sezonu diğer sezonlardan ayıracak küçük bir detay var; bu sezonda değişik bir yol çizerek takım elbiseler eteklerle buluşuyor. Etek ve ceket kombinleri, her zaman ciddi bir görünüşe sahip olmakta iken bu sezon biraz daha zarafetin ön plana çıkacağı bir sezon olacak gibi görünüyor.

Balon Kollar

 Balon kollar aslında her sezon karşımıza çıkan parçalardır. Fakat bu yıl çok daha ön plana çıkacağı kesin. Mağazalar da yavaş yavaş yerini alan balon kollar; şık bir Jean üzerine veya pileli eteklere ayrı bir hava, şıklık katmaya hazırlanıyor.

Alakasız Parçalarla Mükemmel Uyum

Bu sezonun en heyecan veren konsepti de alaka düzeyinin neredeyse hiç olmadığı bu konsept. Alakasız parçaları bir araya getiren tasarımcılar, kişisel stilinizi ortaya çıkarmanız için sizlere kocaman bir fırsat sunmaktadırlar. Hem zor hem de anlaşıldığında rahatlıkla uygulayabileceğiniz bu konseptte dikkat etmeniz gererken tek şey, alakasız olacağım derken rüküş olmamak. Çünkü her ne kadar uyumsuz gibi görünse de bu konseptte küçük detaylarla güzel bir uyum sağlamak tasarımcıların asıl hedefidir.

Geçmişe Gönderme: Püsküller

Geçtiğimiz sezonlarda da çoğu zaman gözde olan püsküller bütün şıklığıyla 2020-2021 sezonunda da yine ön planda olacak olan parçalar arasında. Özellikle blazer ceketlerin altında sizlere farklı bir hava katacak püsküller sezonun trendi arasında alıcılarını beklemekte.

Ekose Parçalar

Klasikten vazgeçemeyeler için adeta bir kurtarıcı olan ekose parçalar da 2020-2021 sezonunun trendleri arasında.

 

 

Rahatlığın Simgesi: Evsel Detaylar

Bu yıl bilindiği üzere maalesef uzunca bir süre evlerimizden çıkamadık. Evlerimizden çıkamadığımız ve evimizin rahatlığına alıştığımız bu dönemler tasarımcılara ilham olarak yeni sezona da yansıdı. Gittiğiniz her yerde evlerinizin rahatlığını hissedin diye tasarımcılar sizler için evsel detayları bolca bulunduran kıyafetler tasarladı. Bu sezonun trend kıyafetlerinden olan bu tasarımlar rahat ve şık olmalarıyla büyük beğeni gördü.

 

Slip Elbiseler

Podyumun iddialı parçaları arasında varlığını koruyan slip elbiseler bu sezon kış modasının güzel bir parçasını oluşturmakta. Aksesuara bile ihtiyaç duymadan stilinize şıklık katacak olan bir kıyafet olmasından dolayı 2020-2021 yılının kış modasına iddialı bir giriş yapacağını şimdiden kendini gösteriyor.

Yoruma kapalı.

Pin It